Winkelwagen
Aantal : 0
Bedrag : €0,00
Wordt ook lid van de Danssportfoto.nl Hyves!
Nieuwsbrief
Please enter your email!

Een experiment: Graag jullie mening!

Hallo allemaal,

Ik heb de foto's van Amstelveen deze keer anders aangelopen dan de foto's die ik de afgelopen tijd bij de NDO heb gemaakt. Per wedstrijd maak je al snel ruim 1000 foto's en dat is een hele klus om te verwerken (onscherpe foto's eruit, uitsnijden, rode ogen verwijderen, etc). Dat levert dan wel uitsluitend kwalitatieve foto's op maar daar staat tegenover dat de dansers de foto's het liefst zo snel mogelijk online willen zien.

Het bewerken en ook snel online zetten gaan lastig samen. Daarom heb ik dus bij wijze van experiment de onscherpe foto's en de minder "charmante" foto's verwijderd en de rest online gezet. Het kan dus gebeuren dat je een foto tegen komt met rode ogen erin of waar een paar niet is "uitgesneden".

Natuurlijk wordt een foto die besteld wordt netjes afgeleverd. Dus de rode ogen worden verwijderd, netjes uitgesneden, etc. Deze werkwijze heeft als voordeel dat ik de handeling kan doen bij bestelling in plaats van vooraf bij alle foto's. Dat scheelt veel werk en daardoor kan ik de foto's sneller online zetten.

Graag hoor ik jullie ideeen over deze werkwijze. Stuur een berichtje of reageer op mijn hyves pagina: danssportfoto.hyves.nl.

Groetjes,

Johan

Copyright © 2009 danssportfoto.nl. Alle rechten voorbehouden