Winkelwagen
Aantal : 0
Bedrag : €0,00
Wordt ook lid van de Danssportfoto.nl Hyves!
Nieuwsbrief
Please enter your email!

Dansende modellen gezocht!

Hallo allemaal,

Op 23 januari 2010 organiseer ik samen met Andrew Valkenburg (voormalig gast-hoofdredacteur van het fotografietijdschrift ZOOM.NL) een fotografie workshop.

Het thema van deze workshop is Latijns-Amerikaanse dans. We willen met deze workshop andere fotografen (van amateur tot professioneel) de gelegenheid bieden om de passie, romantiek, liefde en verleiding van de Latijns-Amerikaanse dans vast te leggen op de gevoelige plaat.

Voor deze workshop zoek ik een aantal dansparen die het leuk lijkt om als model aan deze workshop mee te doen. Het is belangrijk dat je je in kan leven in de dans om daarmee de passie over te brengen. Je zal afwisselend gekoppeld worden aan een groepje fotografen die de poses en actie zullen regisseren. Daarnaast zou het leuk zijn als we af en toe op de dag een kleine demo kunnen geven (kan gewoon je eigen programma zijn) voor dat extra stukje sfeer.

De workshop wordt gehouden op 23 januari 2010 van 11:00 tot 17:00 in danscentrum Universalsa/La Bodeguita in Den Haag (bij de planning van de workshop hebben we rekening gehouden met het wedstrijdschema van NADB en NDO). Voor de dansers zijn de consumpties en uitgebreide lunch gratis. Daarnaast krijg je een selectie van de beste foto's digitaal aangeleverd.

Het belooft echt een leuke dag te worden! Lijkt het jullie dus leuk (of ken je mensen die dit leuk zouden vinden) om aan deze workshop mee te doen en heb je die "looks", stuur me dan een berichtje via info@danssportfoto.nl. Stuur ook alvast even een foto mee als je die hebt (of gebruik ze van mijn site). Dan neem ik snel contact met je op.

Groetjes,

Johan

Copyright © 2009 danssportfoto.nl. Alle rechten voorbehouden